Home Agenda Nieuws Foto's Café Zalen Catering Bedrijfsfeest Darten Contact

Grand Café Zalen ’t Lagerhuis

Voor al uw feesten & Partijen!

Café en zalencentrum ’t Lagerhuis is gevestigd in Mill, aan de rand van het landschapspark. Gelegen in de regio van Landhorst en dus ook eenvoudig bereikbaar vanuit Landhorst. Ideaal om uw persoonlijke feest te geven!

 

De Zalen

Onze 2 zalen hebben een breed palet aan mogelijkheden. De zalen kunnen samen of afzonderlijk van elkaar in gebruik worden genomen. Ze zijn gescheiden door middel van een geluidsdichte wand en bieden ruimte aan 250 personen.

De zaal biedt ruimte voor feesten en partijen, verjaardagen, bruiloften, jubileums, recepties, seminar of presentatie enzovoorts.

Beide zalen zijn voorzien van een bar. Zo is de kroonluchterzaal een prachtig decor voor uw feesten en partijen met kleiner gezelschap. De zalen kunnen ingericht worden met een tafelopstelling naar uw eigen wens.

Extra aandacht besteden wij aan de tafelversiering. Verse bloemen en met een kersvers bruidspaar en gouden bruidspaar wordt er extra aandacht besteed aan de zaalaankleding in stijl.
Aan de kroonluchterzaal grenst de tuin die u bij mooi weer vrij kunt gebruiken als privé terras of voor uw BBQ en uiteraard kunnen de kinderen er heerlijk buiten spelen.

Ook is er buiten een rookruimte gecreëerd en hebben we een ruime parkeerplaats voor uw gasten.

Kortom maak een vrijblijvende afspraak, zodat wij u een voorstel kunnen doen, over hoe wij ons steentje bij kunnen dragen aan een perfect feest. En onthoudt één ding, maakt u zichzelf geen zorgen, dat doen wij wel!!

Ook voor uw evenement kan u een afspraak maken zodat wij de mogelijkheden met u bespreken, en bekijken wat uw behoeftes zijn. 

 

Catering

Uiteraard kunnen wij tijdens uw feest de catering verzorgen. Alles komt uit eigen keuken en kan volledig naar uw wens worden ingericht. We adviseren u graag in de mogelijkheden. 

 

Wilt u meer weten?

Dan kunt u vanuit Landhorst contact met ons opnemen, gratis en vrijblijvend. Wij zijn u graag persoonlijk van dienst.

Bel naar: 06-20158727

Landhorst is een kerkdorp in de Noord-Brabantse gemeente Sint Anthonis. Het is ruwweg gesitueerd tussen de dorpen Wanroij en Sint Anthonis. Het dorp telt 750 inwoners verdeeld over 350 vrouwen en 400 mannen. Samen wonen zij op 265 woonadressen. Landhorst heeft een café, een gemeenschapscentrum en een kerk.


Foto's