Home Agenda Nieuws Foto's Café Zalen Catering Bedrijfsfeest Darten Contact

Zalen

Onze 2 zalen hebben een breed palet aan mogelijkheden. De zalen kunnen afzonderlijk van elkaar in gebruik worden genomen. Ze zijn gescheiden door middel van een geluidsdichte wand.

DSC08854DSC08852DSC08894

Beide zalen zijn voorzien van een bar. Zo is de kroonluchterzaal een prachtig decor voor uw feesten en partijen met kleiner gezelschap. De zalen kunnen ingericht worden met een tafelopstelling naar uw eigen wens. De zaal biedt ruimte voor feesten en partijen, bruiloften, recepties, seminar of presentatie tot max. 250 personen.

 

De zalen beschikken over een moderne geluidsinstallatie. Of u nu 1 microfoon nodig heeft of meerdere, wij kunnen het voor u regelen. Ook wanneer het gaat om projectieapparatuur kunnen wij u goed helpen. We zijn voorzien van een ruime parkeerplaats. Er wordt extra aandacht besteed aan de tafelversiering. Verse bloemen en met een kersvers bruidspaar en gouden bruidspaar wordt er extra aandacht besteed aan de zaalaankleding in stijl.


Aan de kroonluchterzaal grenst de tuin die u bij mooi weer vrij kunt gebruiken als privé terras of voor uw BBQ en uiteraard kunnen de kinderen er heerlijk buiten spelen.

Ook is er buiten een rookruimte gecreëerd. Wij kunnen samen met u uw feest helemaal naar uw specifieke wensen samenstellen. 

Kortom maak een vrijblijvende afspraak, zodat wij u een voorstel kunnen doen, over hoe wij ons steentje bij kunnen dragen aan een perfect feest. En onthoudt één ding, maakt u zichzelf geen zorgen, dat doen wij wel!!

Ook voor uw evenement kan u een afspraak maken zodat wij de mogelijkheden met u bespreken, en bekijken wat uw behoeftes zijn. 


Foto's